|  ZPRÁVY
út 2. července, svátek má Patricie, zítra Radomír
Zahraniční
Melania Trumpová je velmi krásná žena 

Příběh prezidentovi manželky. Chladná mrcha nebo milující žena?

16. ledna 2017 03:50 / Shutterstock
 0   0
Už jen pár dní a do Bílého domu vkročí nová první dáma Spojených států amerických. Melania Trumpová je rozená Slovinka, věnovala se modelingu, stala se třetí manželkou Donalda Trumpa a po výhře svého manžela v prezidentských volbách se stane historicky druhou první dámou, která se nenarodila v USA. Co o ní všechno víme?

Veřejnosti se Melania Trumpová blíže představila na červencovém republikánském sjezdu, kde přednesla svůj projev. Díky němu si vysloužila několik kritických a výsměšných ohlasů. Důvodem byla přílišná podobnost s projevem současné první dámy Michelle Obamové z roku 2008.

Svého manžela během volební kampaně naplno podporovala. Neodradila ji ani zveřejněna nahrávka z roku 2005, na níž Trump hovořil o tom, že jako slavný a bohatý člověk může beztrestně osahávat ženy. Následně nato se přihlásilo několik žen, které miliardáře obvinili ze sexuálního obtěžování. Melania však za svým manželem stála i po tomto incidentu a všechna obvinění označila za lži. „Manželovi věřím. Manžel je milý, je to gentleman a nikdy by nic takového neudělal," obhajovala Trumpa.

Přestože je sama imigrantkou, podporuje tvrdý postup svého manžela proti nelegálním přistěhovalcům. Paradoxem však je, že v minulosti sama čelila podezření z nedovoleného výkonu práce. Konkrétně v 90. letech pracovala v USA jako modelka bez potřebného povolení.

V roce 1995 vznikly její nahé fotografie, které během prezidentské kampaně vytáhl deník New York Post. Kromě těchto fotek zveřejnil britský bulvární deník informace o tom, že si Trumpová v 90. letech přivydělávala jako placená sexuální společnice. Budoucí první dáma deník zažalovala a žádá odškodnění ve výši 150 milionů dolarů. Deník okamžitě zareagoval a omluvil se za "nesprávnou interpretaci".

Jisté je, že Melánie bude zřejmě nejpohlednější první dáma v historii USA. Navíc se nevyznařuje jen tělesnými půvaby. Je například známo, že mimo své mateřské slovinštiny a pochopitelně angličtiny hovoří i francouzsky, německy a zvládne i srbštinu.

 

Ilona Cílková | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu