|  ZPRÁVY
út 2. července, svátek má Patricie, zítra Radomír
Zahraniční
Šaty z dílny D&G jsou úchvatné a Melanie v nich vypadá senzačně 

Prezidenta kritizují horem dolem, ale jeho prachy jim nesmrdí

12. ledna 2017 05:20 / Twitter
 0   0
Politické spory se přenesly i do světa módy. Designér Stefano Gabbana (polovina módního domu Dolce & Gabbana) oblékl Melanii Trumpovou. A sklidil za to urážky i kritiku.

Módní návrhář Stefano Gabbana, se minulý týden pochlubil na sociální síti fotografií budoucí první dámy Melanie Trumpové, která si oblékla šaty z jeho dílny D & G o slavnostním Štědrém dni.

Po uveřejnění se na návrhářovu hlavu snesla nepochopitelná vlna kritiky a mnozí dokonce vyhrožovali, že budou slavnou značku bojkotovat. Jeden z nenávistných komentářů dokonce přirovnal Melanii Trumpovou k Evě Braunové, manželce Adolfa Hitlera.

I americký svět módy se zřejmě rozdělil podle vnímání Melanie Trumpové. Po Trumpově vítězství v prezidentských volbách americká designérka Sophie Thealletová vyzvala své designérské kolegy, aby nenavrhovali pro budoucí první dámu. Na její prohlášení reagovali designéři Tom Ford a Marc Jacobs, kteří se vyjádřili, že Melanii Trumpovou nebudou oblékat. Naopak jsou i tací, kterým se mozek nezatemnil a kteří by se podle svých slov cítili poctěni, kdyby pro budoucí první dámu mohli sem tam něco navrhnout.

Melania Trumpová je nádherná žena a vsadíme se, o co chcete, že za pár měsíců se budou návrháři předhánět, aby ji mohli občas něco spíchnout.

A tak jen doufáme, že si budoucí první dáma bude jména uvedených hysterických blbečků dobře pamatovat.

Ilona Cílková | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu