|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Vztahy
Někdy s námi osud hraje podivné hry 

Michaela (34): Dohodli jsme se s manželem na volném vztahu. Vše fungovalo až do doby, kdy se zamiloval

25. února 2022 15:04 / Pexels
 0   0
Osud se s ní nemazlil. Ve dvaceti letech odjela na au pair do Holandska a potkala tam Dereka. Brzy na to přišla nečekaně do jiného stavu a zůstala na to sama. Po pěti letech potkala v Brně Jindru, se kterým to dopadlo stejně. Druhé dítě na cestě a chlap žádný. Pak ale potkala Aleše a myslela si, že už to bude napořád. Jenže pak se všechno pokazilo do třetice.

Po dvou nepovedených vztazích se rozhodla, že už si bude jen užívat a nechala si zavést nitroděložní tělísko, aby náhodou opět neplánovaně nepřišla do jiného stavu. "Těch chlapů byl pak nespočet, opravdu nevím, s kolika jsem byla." Ač byla maminka dvou chlapečků, nemohla si pomoci a každý týden měla jiného muže. "Asi jsem jim to chtěla vrátit, nevím. Dát jim naději a pak je odkopnout tak, jako to oni vždycky udělali mě," naštvaně vypráví Michaela, která je úspěšnou podnikatelkou a velmi atraktivní ženou.

"Začalo se mi to líbit. Ten pocit, že na koho ukážu, toho můžu mít. Byla to pro mě i taková společenská sonda plná rozličných sexuálních zážitků." Jenže pak přišel Aleš. Byl jiný. Ptal se na ni, chtěl si jen povídat. "Chtěl mě poznat a já začala cítit, že jsem potkala někoho, na kom mi asi začíná záležet. Popravdě jsem se toho bála," vzpomíná na dny, kdy Aleše poprvé spatřila.

Den se se dnem sešel a Michaela s Alešem se po pár letech vztahu vzali. "Bylo mi jednatřicet, když jsme se brali, a já věděla, že je to napořád. Milovala jsem ho, že si mě vzal i s mými dětmi," zasněně vypráví. Jenže jak to tak v manželství bývá, po čase se dostavila rutina a veškerá vášeň a zamilovanost se ze vztahu vytratila. "Prostě jsem se začala nudit. Byla jsem zvyklá si užívat. Navrhla jsem tenkrát Alešovi, zda by nechtěl zkusit volný vztah," vypráví Michaela. Milovala ho, jenže jí v posteli zkrátka nestačil. "Aleš souhlasil, ale bylo mi jasné, že jen kvůli tomu, aby o mě nepřišel."

"Vlastně to byla do jisté doby docela sranda. Vždy jsme si všechno řekli, abychom neměli pocit, že jsme si nevěrní," popisuje dohodu Michaela, která později svého návrhu velmi litovala. Aleš se totiž začal chovat jinak a přestal se ženě svěřovat. "Jednoho dne jsem si přečetla jeho konverzaci na sociálních sítích s jakousi Danuškou. Oba tam zamilovaně psali, jak si chybí a těší se na sebe," pokyvuje hlavou Michaela. Když přišel Aleš domů, všechno mu řekla. "On jen řekl, že mám, co jsem chtěla, a že odchází."

"Bylo to pro mě hrozné. Uvědomila jsem si, že za všechno můžu já, že o něj přicházím, že o něj přichází i kluci, kteří mu už začali říkat tati," rozpláče se. Aleše prosila, slibovala, ale on byl neoblomný. Brzy na to odešel a ona zůstala sama. "Mám, co si zasloužím. Vyhnala jsem skvělého chlapa, který mě chtěl i s mými kluky z jiných vztahů," smutně konstatuje Michaela. Její příběh zatím nemá šťastný konec, jelikož je sama na dvě děti a zatím si nedovede představit, že by ještě někdy někoho potkala. (Čtenářka si nepřála zveřejnit svou totožnost, proto bylo její jméno i fotografie pozměněny). Dále čtěte: Dámy vysílají pětkrát více sexuálních signálů než pánové. Jaké jsou ty opravdu zaručené ženské zbraně?

A co vy? Dovedete si představit, že žijete ve vztahu, ve kterém sdílíte svého manžela nebo manželku s jiným člověkem?

Zdroj: Autorský článek, rozhovor se čtenářkou Michaelou.

Kateřina Andrýsková | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu