|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Ostatní
Hvězdy prozradí, co nás čeká a nemine 

Horoskop na konec února. Raci si polepší finančně, nezadaní Berani se dočkají lásky

24. února 2022 09:25 / Depositphotos
 0   0
Jaký pro vás bude konec února roku 2022? Podívejte se, co vám věští hvězdy. Lásku, úspěch, peníze, nebo naopak krach a zklamání? Raci si polepší finančně, nezadaní Berani se dočkají lásky a Býci by si měli nechat od partnera věci vysvětlit.

Beran 21. 3. až 20. 4.

Velké pracovní tempo vám může brát dech a cuchat nervy. Nesnažte se trhat rekordy, zvolněte tempo. Místo toho, abyste v zaměstnání opět jeli po vlastní ose, měli byste tentokrát fungovat jako spolehlivá součást týmu.

Beran miluje v posteli změny poloh a neustálou aktivitu. Hlavně nesnáší nudu. Proto se klidně pomilujte někde na neobvyklém místě, přinese vám to příval skvělé energie. Pokud jste single, mějte oči otevřené, ten pravý je už nablízku a do konce února se objeví.

Býk 21. 4. až 21. 5.

Býci umí většinou peníze rychle a v nemalém objemu vydělat, ale stejně rychle (nebo možná ještě rychleji) je dokáží i utratit. Začátek roku 2022 není Býkům finančně nakloněn, proto si dejte pozor na své finance a rozhodně se koncem února nepouštějte do žádných investicí. Odpočívejte, dobře jezte a dodržujte pravidelný pitný režim.

Mezi vámi a partnerem je napjatá situace hlavně proto, že jste dost umínění a nechcete si nechat spoustu věcí vysvětlit. To, že máte svou hlavu, vám v tomto případě ale vůbec nepomáhá. Naopak to škodí vám i vašemu vztahu. Zamyslete se nad tím.

Blíženci 22. 5. až 21. 6.

V práci vás zřejmě něco srazilo na kolena. Ale nezapomínejte na to, jaké máte kvality, a uvědomte si je. Sebevědomí je základ.

Naprostou spokojenost pocítíte v partnerství hlavně koncem února. Vaše drahá polovička se bude chovat zodpovědně. A co potěší hlavně ženy, ve vašem vztahu nastane konečně rovnováha, protože partner si dobrovolně vezme na starost některé domácí povinnosti.

Rak 22. 6. až 22. 7.

Poslední únorový týden je Rakům finančně nakloněn, proto se nebojte vsadit si nebo si koupit výherní los. Naopak v osobním životě si dejte pozor, blíží se zrada od někoho blízkého. Dbejte na odpočinek a vydatnou snídani, potřebujete energii na běžné činnosti, především v zimním období.

Lev 23. 7. až 22. 8.

Sudičky Lvy obdařily kreativitou, srdcem na dlani a tak kouzelným fluidem, že jsou nepřehlédnutelní. Koncem února z vás pozitivní energie jen srší a povede se vám doslova vše, na co sáhnete. Den je velice příznivý a vy můžete být spokojení se vším, pro co se rozhodnete.

Nezadaným Lvům i Lvicím osud přinese novou lásku či žhavý flirt. Kdybyste si milování chtěli pořádně užít, nechte si to na večer 24. 2. 2022. V 21.46 hodin totiž vrcholí sextil mezi Lunou a Saturnem, který vaše erotické touhy posílí, a zároveň budete velice vnímaví, takže se dokážete napojit na partnerovy vize. Díky tomu budete dovádět dlouho a tak, abyste byli oba nadmíru spokojení.

Panna 23. 8. až 22. 9. 

V práci i v domácnosti se okrádáte o čas a energii perfekcionismem. Zvolněte. Nezapomínejte na odpočinek a péči o sebe. Dojděte si na masáž nebo ke kadeřnici. V lásce nečekejte žádné změny. 

Váhy 23. 9. až 23. 10.

Doma se začíná vylepšovat vyostřená situace. Tedy především mezi vámi a někým z příbuzných. Dostane se vám pocty a dotyčná osoba sama nabídne smír. Není nad to, když máte pravdu, myslete ale na to, že ne vždy ji máte a berte nabídku s pokorou.

Dbejte na cvičení a vyváženou stravu. Omezte telefon a sociální sítě, uvidíte, že se vám uleví. Zkuste se více pohybovat mezi lidmi, kteří vám také mohou něco nového předat nebo vás něco naučit. Bude to změna k lepšímu.

Štír 24. 10. až 22. 11.

V práci si nechte zatím veškeré nápady pro sebe. Kdosi vám je může pohanit nebo se snažit je ukrást. A to by byla škoda. Možná by stálo za úvahu přihlásit se do vzdělávacího programu nebo workshopu. Zvýšíte svou kvalifikaci i ve prospěch firmy. Přebytečnou energii spolehlivě z těla odstraní sex a milostné hrátky.

Střelec 23. 11. až 21. 12.

V práci si koncem února dejte pozor na záludného kolegu nebo kolegyni, brousí si zuby na vaše místo. Vaše myšlenky se mohou stáčet k osobě, se kterou jste v posledních dnech více v kontaktu než kdykoliv předtím. Máte k sobě blízko a vypadá to, že budete mít ještě blíže. Pokud vás trápí častější bolesti hlavy, vsaďte na klid a bylinky. Vypěstujte si doma také migrénovník.

Kozoroh 22. 12. až 20. 1.

Koncem února se váš rozvrh začne plnit na všech frontách. Poslední únorový týden a začátek března pro vás bude rušným obdobím. Budete doslova lítat od jednoho setkání k druhému. Dejte si pozor na střety s partnerem, hlavně 24. února může dojít k ostřejším výměnám názorů. Emoce se vystupňují, myslete na to, že někdy je lepší mlčet.

Vodnář 21. 1. až 20. 2.

Místo toho, abyste stále nostalgicky hleděli do starých časů, seberte odvahu a podívejte se životu přímo do očí. Není důvod, proč byste stále měli vysedávat doma s rukama v klíně. Vydejte se mezi přátele a začněte znovu žít. Konec února vám přináší jedinečnou šanci. Pozor na pitný režim a noční nálety na lednici, jinak se nadbytečných kil nezbavíte.

Ryby 21. 2. až 20. 3.

Slunce vám slibuje dobrou náladu, Mars energii a Merkur milou společnost. Nebojte se budoucnosti a užívejte si každou romantickou chvilku. Sextil mezi Venuší a Neptunem ve vašem partnerském sektoru vás zásobí erotickými touhami a rovnou vám poskytne dostatek možností k jejich naplnění. 

Místo limonád, kávy a alkoholu si dejte dvě sklenice čisté vody navíc. Poslední dobou jste citlivější a potřebujete být co nejvíce v pohodě, a to fyzické i psychické. Vydatný spánek je pro vás důležitý. Choďte si včas lehnout, ať má vaše tělo dostatek času na regeneraci a odpočinek. I když je Měsíc v ohnivém Střelci, jeho ubývající fáze naznačuje nedostatek energie. Snažte se proto nehladovět, jinak se vám patrně udělá nevolno. Psali jsme také: Barbora (29): Jsem těhotná a zamilovaná. Bohužel ne do otce svého budoucího dítěte. Co teď?.

Zdroj: allure.com, cosmopolitan.comhoroskopy.cz.

Anna Novotná | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu