|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Móda
Džínové sukně jsou hitem letošního roku 

Džínová sukně. Univerzální kousek do práce i na večer je stále v módě

18. února 2022 16:49 / Depositphotos
 0   0
Denim styl zkrátka nikdy z módy nevyjde, a to je jen o jeden důvod navíc, proč byste měly letost věnovat pozornost džínovým sukním. Jsou totiž trendy víc, než byly v posledních letech. A jsou překvapivě univerzální.

S takovou džínovou sukní totiž nemůžete nikdy prohloupit. Kromě celé řady předností je především nadčasová, takže ji vlastně ze skříně můžete vytáhnout naprosto kdykoliv a nikdy to nebude mimo.

Univerzální styl

O tom přesně džínové sukně jsou. Mohou být krátké, dlouhé, s rozparkem či bez, ale obléknout velmi snadno je může žena v každém věku a téměř pro každou příležitost. Můžete v ní vyrazit do práce, nebo do neformální společnosti, když ji vhodně zkombinujete.

Prostě džínové mini, midi a maxi sukně vlastně odvádějí skutečně hodně práce, ať je nosíte se svetrem a vysokými botami, když je jaro nebo podzim, nebo s lehkou košilí, topem či tričkem v létě.

Jak sukně stylovat

Prakticky jak vás napadne. Letošní rok bude hodně o midi a maxi sukních, s rozparkem či bez. Hodí se k nim klidně i lodičky s topy a košilemi, nebo svetr s kotníčkovými kozačkami či svetr nebo triko s botami na pořádné podrážce.

Pokud dáváte přednost kratším sukním, můžete si navíc dovolit i tenisky a v létě samozřejmě pantofle nebo žabky. Vaší fantazii se meze nekladou, protože džínová sukně to všechno v pohodě unese. Dále čtěte: Vyhněte se nejčastějším chybám při výběru podprsenky. Už žádné zářezy, přepůlení nebo padající ramínka.

Zdroj: Stylist, Fashion Gum.

Fotogalerie
Mirka Malá | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu