|  STYL
čt 4. července, svátek má Prokop, zítra se slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje
Ostatní
Životní číslo si vypočítáte ze svého data narození 

Numerologie minulých životů. Vypočítejte si své životní číslo a zjistěte, co o vás vypovídá

15. června 2022 07:52 / Depositphotos
 0   0
Numerologie v našich životech hraje významnou roli. Podle numerologů vypovídá i o našich minulých životech. Vypočítejte si ze svého data narození svoje osudové číslo a odhalte tajemství své minulosti i budoucnosti.

Datum, kdy jste se narodili, vypovídá o tom, kdo jste a kam směřujete. Podle numerologie však může také ukazovat, kým jste byli. Pythagoras věřil, že každé číslo disponuje jakousi vibrační energií. Tyto vibrace určují, kým jste byli, jste a kým budete. Věří se, že se duše mohou reinkarnovat, aby se nadále vyvíjely. Každý další život přináší nové lekce a je na vás, jestli se z nich podle daných náznaků dokážete poučit.

Jak vypočítat své životní číslo?

Životní číslo vás doprovází celý život, proto je jedno z nejdůležitějších hned po vašem datu narození. Jeho výpočet je jednoduchý. Sečtěte všechna čísla ve vašem datu narození. Pokud vám vyjde dvouciferné číslo, znovu obě čísla sečtěte. Měla by vám vyjít číselná hodnota v rozmezí 1 až 9.

Příklad:

17. 9. 1997

1+7+9+1+9+9+7= 43 = 4+3 = 7

Životní číslo je v tomto případě 7.

Životní číslo 1

Jedinci se životním číslem 1 jsou rození vůdci. Nejspíše jste byli součástí královské rodiny, nebo dokonce samotným panovníkem. Nechyběla vám uctivost, pochopení a soucit s poddanými. Vaše rady a rozhodnutí byly považovány za zákon a lidé je následovali. Mohli jste také být prezidentem, významným vojevůdcem nebo součástí mafie. Pokud se cítíte osaměle nebo máte břišní potíže, patrně jste byli vyhoštěni ze své země. 

Životní číslo 2

Nejspíše jste byli vysoce emocionálním člověkem, který udržoval mnoho vztahů. Váš předchozí život zahrnoval velmi znepokojivé milostné peripetie. Zde se také může ukrývat i důvod vaší smrti. V současném životě můžete mít pocit, že vám něco nebo někdo schází. Toužíte po lásce a tato touha je nyní skutečně zesílena. V minulém životě jste mohli být rozpolceni mezi dvěma milenci a je pravděpodobné, že na jednu z těchto spřízněných duší narazíte. Je rovněž možné, že jste byli z dvojčat, a pokud v tomto životě dvojče nemáte, můžete mít pocit, že vám někdo nebo něco chybí.

Životní číslo 3

Kreativita – toto slovo vystihuje váš minulý život. Mohli jste být malířem, spisovatelem, sochařem, kuchařem nebo třeba zahradníkem. Neměli jste žádné materialistické touhy a vážili jste si rodinného života. Váš život byl poměrně jednoduchý a prostý, zato však šťastný. Pokud máte nějaký koníček, je možné, že si ho nesete právě z povolání v minulém životě.

Životní číslo 4

Váš život byl plný zvláštních i jedinečných situací. Pravděpodobně jste sloužili v armádě nebo jste pracovali ve vězení. V podstatě jste strávili velkou část svého života v omezeném a izolovaném prostoru. Proto jste mohli být klidně vězněm nebo otrokem.

Životní číslo 5

Číslo pět je spojeno s těžkými životními peripetiemi. Pravděpodobně jste žili v místě, kde probíhala válka. Váš život doprovázel zmatek, nejistota a nečekané situace. Strach byl na denním pořádku, právě tento pocit vás pronásleduje i do současného života. Často se můžete cítit neklidní a toužíte se rychle z daného momentu přesunout dál.

Životní číslo 6

Byli jste člověkem, který tíhnul k duchovnímu bohatství. Spiritualita a meditace vám byly velmi blízké. Rovněž jste mohli být herci, jelikož jste si libovali v zábavě i lidech. Pokud jste nešťastní, musíte v tomto životě praktikovat bezpodmínečnou lásku, která vám v předešlém životě byla blízká.

Životní číslo 7

Byli jste uznávanou veřejnou osobností, která byla známá svými oběťmi a radami, které ostatním změnily život. Sedmička je spojena s duchovnem, a proto jste byli nakloněni hlubším hodnotám života. Nejspíše jste také dosáhli vyššího vzdělání než většina lidí v dané době. V nynějším životě k náboženské sféře netíhnete? Patrně vás kvůli vaší víře či slávě zabili.

Životní číslo 8

Číslo osm vypovídá o vašem velkém bohatství. Byli jste buď bohatým obchodníkem nebo vlastníkem půdy. Peníze byly tím nejzásadnějším ve vašem životě. I nyní k penězům tíhnete a ovládá vás především praktičnost. Své emoce máte plně pod kontrolou.

Životní číslo 9

Devítka vás spojuje s nadpřirozenem. Byli jste prorokem, druidem, psychologem, astrologem, numerologem nebo badatelem nadpřirozena. Je také možné, že jste byl cestovatel nebo humanitární pracovník. Z minulého života si nesete klid a také se díky tomu držíte při zemi. Psali jsme také: Letní slunovrat je spojen s tradicemi i magií: Je to čas pro sběr magických bylin i milostná dobrodružství

Další zdroj: spiritualdivinity.com, rgyan.com

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu