|  STYL
út 2. července, svátek má Patricie, zítra Radomír
Krása
První výsledky se dostaví po 2-4 týdnech 

Vytvarujte si hýždě nebo břicho díky revoluční technologii, která buduje svaly a spaluje tuk

04. června 2022 21:31 / Pixabay
 0   0
Zapomeňte na hodiny strávené v posilovně nebo drastické diety. Lepší postavu můžete získat za pouhý měsíc. A to díky revoluční technologii, která buduje svaly a spaluje tuk.

Cesta k vysněné postavě není vždy lehká. Dnes je ale možné plnit si své sny během krátké doby. Nemusíte se trápit cvičením, dokonce i v leže lze spalovat podkožní tuk a tvarovat tělo. A to vše pomocí technologie Emsculpt NEO, která cílí na snížení tukových zásob a získání větších svalů. Jedná se o jediný přístroj na světě, který zároveň buduje svaly a spaluje tuk. Využívá při tom synchronizovaného působení radiofrekvence a vysokovýkonného elektromagnetického pole.

Během procedury dochází k vysokým svalovým kontrakcím, kterých při běžném cvičení není možné dosáhnout. V reakci na elektromagnetickou technologii vyvolávající tyto svalové stahy je způsobena hluboká přestavba vnitřní struktury svalů. Rovněž se zvyšuje jejich teplota, a tak jsou schopny podat vyšší výkon. „Svaly jsou připraveny podobně, jako když se sportovec rozehřívá před tréninkem,“ říká primářka MUDr. Marta Moidlová. „Jsou využity na sto procent. Vyšší teplotou se tukové buňky poškodí a postupně se odstraňují z těla.“

Ošetření přístrojem nevede pouze k navýšení svalové hmoty, ale také pozitivně působí na produkci nových svalových buněk.

„Ošetření také ocení ženy po porodu,“ pokračuje primářka MUDr. Marta Moidlová. „Tělo se do normálního stavu nemusí vracet dle představ a ženy často trpí na rozestup břišních svalů.“

Třicetiminutové ošetření dokáže zázraky

Zákrok je vhodný pro každého, kdo touží po rychlých a viditelných výsledcích. Metoda je neinvazivní, nevyžaduje operaci, rekonvalescenci ani přípravu na zákrok. Ošetření trvá pouhých třicet minut a je třeba ho zopakovat nejméně 4x s odstupem dvou až tří dnů. Vybrat si můžete téměř jakoukoliv problémovou partii těla – procedura pomáhá tvarovat hýždě, břicho, stehna, paže i lýtka. Výsledky jsou většinou patrné za 2-4 týdny od posledního ošetření a svaly se tvarují ještě několik následujících týdnů. Cesta k vysněné postavě nebyla nikdy jednodušší!

Psali jsme také: Zdravotní přínosy plavání: Zlepší spánek, nakopne duševní zdraví a posílí všechny svaly

Autorský článek, další zdroj: MUDr. Marta Moidlová.

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu