|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Móda
Je nejvyšší čas pořídit si ideální šaty 

Letní šaty, které sluší každé postavě. Košilové šaty jsou nejlepší volbou

01. června 2022 08:17 / Depositphotos
 0   0
Ne a ne najít ty správné šaty, které vám skvěle sednou? Náš průvodce vám poradí, po kterých sáhnout. Tohle léto se konečně předvedete v krásných šatech, které skvěle vystihnou klady vaší postavy.

Nikdy nebyl tak široký výběr šatů jako teď. Od různých délek až po všemožné střihy a materiály. Rozmanitá doba nabízí rozmanitou módou, která bývá často univerzální. Pojďte se podívat na šaty, které vždy padnou každé postavě bez ohledu na typ nebo váš věk.

Košilové šaty

Pokud bychom hledali nadčasový kousek, jsou to rozhodně košilové šaty. Nabízí tolik rozličných variací, že si vybere každý. Jsou poměrně univerzální – v různých kombinacích s doplňky a botami je můžete vynést do práce, na procházku i na rande. Parádu udělá oversize střih, nebo pokud chcete naopak zvýraznit tvary postavy, osvěžte outfit páskem.

Oversize šaty

Volné šaty v oversize střihu jsou vždycky trefou do černého. Skvěle se přizpůsobí postavě, a proto se se v nich bude cítit pohodlně každá žena. Během horkých dní navíc nabídnou vzdušný pocit. Výhodou je, že si lze vybírat z mnoha délek i střihů.

Zavinovací šaty

Cílem zavinovacích šatů je zvýraznit pas. Pokud chcete odvrátit pozornost od jiných částí těla, vsaďte právě na tento kousek. Výstřih do „V“ pomůže zvýraznit poprsí a „áčková“ sukně skryje širší boky a bříško. Naopak štíhlejším ženám dodají pěkné tvary. Pokud preferujete pohodlnost, pořiďte si šaty z bavlny.

Áčkové šaty

Áčkové šaty si zamilujete především kvůli jejich univerzálnímu a lichotivému střihu. Sluší totiž jakékoliv postavě. Sukně, která se pod prsy rozšiřuje, elegantně schová větší bříško a širší boky. Vrchní část naopak zvýrazní přednosti.

Psali jsme také: Zpevněte stehna díky několika cvikům. Dřepy jsou sázkou na jistotu

Autorský článek

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu