|  STYL
pá 28. června, svátek má Lubomír, zítra Petr α Pavel
Zdraví
Minerální kameny revitalizují vodu 

Nic neovlivňuje naše tělo tolik jako voda. Získejte čistou vodu pomocí minerálních kamenů

03. června 2022 13:25 / Deposiphotos
 0   0
Nic neovlivňuje naše tělo tolik jako voda. Je zdrojem života, hydratuje nás a udržuje všechny tělesné funkce v normě. Možná si řeknete, že na jejím původu nezáleží. Ba právě naopak, složení vody může mít na náš organismus enormní vliv.

Není voda jako voda. To, že se prezentuje jako pitná, neznamená, že je pro náš organismus zdravá. Pitná voda dovážená ke konzumaci v plastových lahvích při dlouhodobém skladování postupně ztrácí na optimálnosti. Nakonec vlastně netušíme, v jaké podobě se k nám dostane. Voda si pamatuje vše. Toxiny a jiné škodlivé látky se hluboce zapisují do její struktury. Nabízí se tak otázka, zdali je možné složení vody nějak ovlivnit.

Pramenitá voda jako životadárná tekutina

Příroda je nejlepším zdrojem. Voda plyne v setrvalém rytmickém pohybu a protéká přes minerály, z nichž si bere prospěšné látky. Ne nadarmo lidé hledají pramenitou vodu, aby očistili svůj organismus. Křišťálovou čistou a chutnou vodu však nenajdete všude. Není ani reálné, abyste každý den docházeli k zurčícímu prameni. Čisté vody však nemusíte docílit pomocí drahých filtračních přístrojů, které ji zbaví škodlivých, ale také prospěšných látek. Řešení znovu nabízí sama příroda.

Minerální kameny jako zdroj čisté energie

Jestliže opravdu prahnete po čisté vodě, u níž si můžete být jisti její netoxicitou, využijte sílu krystalů. Pečujte o vodu zcela přírodním způsobem a spojte se s její energií. Tento proces se nazývá tzv. revitalizace vody.

Drahé kameny pohlcují energii ze světla, tepla a tlaku a přeměňují ji na elektrickou energii, přičemž každý z nich vyzařuje jedinečnou frekvenci," říká Jude Polack, majitel lahví na křišťálovou vodu.

Využití kamenů je velmi efektivní a tento způsob revitalizace vody v posledních letech nabírá na oblíbenosti. Přírodní minerály disponují jedinečnou energií a silou. Každý z nich nabízí jinou energetickou povahu, kterou do vody vyzařují, obohacují a čistí ji.

Výhody využití minerálních kamenů při revitalizaci vody

  • v pohodlí domova
  • minerální čistá voda bez toxinů
  • konec nakupování balené vody
  • propojení s energií přírody

Psali jsme také: K domácímu bělení zubů poslouží jedlá soda nebo určité druhy ovoce

Autorský článek, další zdroj: healthline.com

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu