|  STYL
pá 28. června, svátek má Lubomír, zítra Petr α Pavel
Móda
Sukně k létu neodmyslitelně patří  

Využijte slev na konci léta. Vyberte si sukně, které lichotí každé postavě

19. srpna 2021 13:32 / Depositphotos
 0   0
Léto vrcholí, sezonní zboží zlevňuje, a to by mohla být příležitost ulovit v obchodech zajímavé módní kousky. I kdybyste je měla mít až na příští rok, nevadí, protože sukně, o kterých se budeme bavit, jsou nadčasové.

Sukně by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Může skrýt případné nedostatky postavy a podtrhnout přednosti. Je však potřeba vědět, jaká vám bude slušet. Jsou však univerzální sukně, které sluší všem ženám.

Nikdy nevyjde z módy

K evergreenům patří kolové sukně, které se tradičně vyrábějí ve třech délkách - dlouhé, střední a krátké. Nejkratší variantu zvolte logicky, když budete chtít vystavit na odiv své nohy. Nejste-li spokojena se svými stehny, problémové partie skryje střední délka. Jestliže se stydíte za celé své nohy, není nic snazšího, než zvolit dlouhou kolovou sukni.

Kolová sukně je patrně nejlepší volbou pro ženy s větším pozadím a širšími boky. Pomůže zvýraznit užší pas a schová větší partie. Sukně tohoto typu vám také padne, pokud postrádáte výrazné ženské křivky. Například sukně do pasu vám dodá objev v oblasti boků.

Opticky dotváří křivky

Všem typům postav sluší také plisované sukně, a to i když máte pár kilogramů navíc. Nebojte se, že by vám překládaná látka přidávala na objemu. Pokud máte spíše klučičí postavu, plisovaná sukně dokáže opticky zvýraznit křivky. Velikost volte opět podle toho, kolik ze svých nohou si troufnete odhalit.

Skryje přebytečná kila

Klasikou je také pouzdrová sukně, která skvěle obepíná stehna, boky a hýždě. I když nevypadáte jako modelky z obálek časopisů, bude vám pouzdrová sukně slušet. Dokáže totiž rafinovaně skrýt pár kilo navíc. Tento typ sukně je vhodný i pro speciální příležitosti. Jestli vás trápí větší bříško, zvolte sukni do pasu, přes kterou přehodíte volnější svetřík nebo halenku. Čtěte také: Život v zahradě vrcholí. Co je důležité udělat v srpnu.

Při silnějších stehnech a užším pasu pouzdrová sukně zvýrazní právě pas a vaše ženské tvary. Pozor si dávejte jen na výběr materiálu. Pro zakrytí větších boků, stehen či bříška sáhněte místo tenkého elastického materiálu po pevnější látce, která lépe přilne k vašemu tělu a žádná nežádoucí partie nebude takzvaně přečnívat.

Zdroj: Treasurie.

Fotogalerie
Anna Novotná | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu