|  ZPRÁVY
ne 7. července, svátek má Bohuslava, zítra Nora
Ostatní
Ojetý vůz z luxusního showroomu? Proč ne 

Zastaralá technika i ekologická zátěž, to jsou rizika dovezených ojetin, přesto jich v ČR neubývá

25. srpna 2019 15:20 / Emil Frey Select
 1   0
Koupě ojetého vozu s sebou přináší řadu rizik. Zastaralá technika, která vám nezajistí maximální bezpečnost při nehodě, výfuky chrlící do ovzduší látky v množství, které nové emisní normy zakazují… ale také vysoké servisní náklady, nadměrná spotřeba paliva a všudypřítomné riziko, že vás vaše auto nechá na holičkách v okamžiku, kdy to nejméně čekáte… Přesto počet starých ojetin dovezených ze zahraničí neklesá. Naopak, čím dál tím víc přispívá ke stárnutí vozového parku v Česku.

Právě průměrné stáří tuzemského vozového parku, které se podle posledních údajů z letošního července opět zvýšilo o 0,19 roku na hodnotu 14,82 roku, nás řadí na chvost celé Evropské unie a spolu s dovozy starých a nekvalitních aut ze zahraničí představuje vážný problém jak pro bezpečnost provozu, tak pro životní prostředí. Naštěstí mnoho českých motoristů už objevilo, že je lepší připlatit a pořídit si zánovní, neboli roční vůz. Na tyto tak zvané mladé ojetiny se specializují značkové programy ojetých vozů, například nově vzniklý Emil Frey Select. S ním si mohou dopřát kvalitu a jistotu srovnatelnou s novými auty i ti, kteří si nemohou či nechtějí kupovat zcela nový vůz.

U Emil Frey Select se díky serióznímu přístupu dle švýcarských standardů vyvarujete také dalších významných rizik spojených s koupí ojetiny – všechny vozy v nabídce mají naprosto jasný původ, stav kilometrů a transparentní servisní historii. Vždyť na certifikované ojeté vozy nabízí Emil Frey Selectzcela zdarma roční záruku, která může být v některých případech rozšířena až na dva roky! Tato zárukakryje 15 konstrukčních skupin celého auta a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji dokonce uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě a její součástí je rovněž asistenční služba.
 
V široké nabídce zánovních vozů dominují nadstandardně vybavené modely značek Citroën a Peugeot, nicméně zákazník má samozřejmě na výběr i z modelů jiných výrobců. Kompletní nabídku najdete na webu www.emilfreyselect.cz, nebo můžete navštívit jedno ze čtyř prodejních míst v Praze (Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská). Zejména prostředí prodejního showroomu v Kolbenově ulici stojí za pozornost, protože si v ničem nezadá s prodejními místy nových aut, a to včetně poskytovaných služeb jako jsou výhodné pojištění či financování. K dispozici je zde i servisní zázemí pro detailní technickou prohlídku vozu, což je jen další z řady přesvědčivých důkazů, že Emil Frey Select je tím pravým seriózním partnerem pro váš nákup kvalitního ojetého vozu.

Fotogalerie
Anna Novotná | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu