|  TECHNIKA
čt 19. září, svátek má Zita, zítra Oleg
Auto
Největší zájem je o roční vozy 

Kvalitní moderní ojetý vůz šetří vaši kapsu a je také bezpečnější

06. září 2019 18:05 / Emil Frey Select
 1   0
Čeští motoristé rychle zjistili, že nejlepší je koupit si u Emil Frey Select zánovní, tzv. roční vůz. Moderní auto totiž nevyžaduje následné vysoké servisní náklady, má nižší spotřebu a je také výrazně bezpečnější a lépe vybavené.

České autobazary přetékají ojetými vozy, jejichž věk přesáhl deset let. Tisíce starších ojetin k nám totiž proudí z okolních států. I proto se průměrné stáří tuzemského vozového parku stále zvyšuje. Za první pololetí opět narostlo o 0,19 roku na hodnotu 14,82 roku, což nás řadí na chvost celé Evropské unie a spolu s dovozy starých a nekvalitních aut ze zahraničí představuje vážný problém jak pro bezpečnost provozu, tak ekologickou zátěž. Automobilová technika totiž udělala za poslední dekádu obrovský krok dopředu, takže i ti, kteří si nemohou či nechtějí kupovat zcela nový vůz, si mohou díky nabídce ročních vozů Emil Frey Select dopřát kvalitu a jistotu srovnatelnou s novými auty.

U Emil Frey Select se díky serióznímu přístupu dle švýcarských standardů vyvarujete také dalších významných rizik spojených s koupí ojetiny – všechny vozy v nabídce mají naprosto jasný původ, stav kilometrů a transparentní servisní historii. Vždyť na certifikované ojeté vozy nabízí Emil Frey Select zcela zdarma roční záruku, která může být v některých případech rozšířena až na dva roky! Tato zárukakryje 15 konstrukčních skupin celého auta a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji dokonce uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě a její součástí je rovněž asistenční služba.

V široké nabídce zánovních vozů dominují nadstandardně vybavené modely značek Citroën a Peugeot, nicméně zákazník má samozřejmě na výběr i z modelů jiných výrobců. Kompletní nabídku najdete na webu www.emilfreyselect.cz, nebo můžete navštívit jedno ze čtyř prodejních míst v Praze (Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská).

Fotogalerie
redakce | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu