|  TECHNIKA
so 21. září, svátek má Matouš, zítra Darina
Auto
V nabídce Emil Frey Select převažují značky Peugeot a Citroën  

Na ojeté auto můžete mít záruku jako na nové. A nepřiplatíte ani korunu!

24. května 2019 06:52 / Emil Frey Select
 0   0
Už více než rok působí na českém trhu program certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select. Za krátkou dobu své existence získal tisíce spokojených klientů a skvělou pověst. Za ni vděčí tomu, že od začátku hraje se zákazníky zcela otevřenou a férovou hru.

Každý vůz, který je do programu Emil Frey Select zařazen, je pečlivě prověřen a má zcela transparentní servisní historii. Můžete ho vyzkoušet v dostatečně dlouhé testovací jízdě a dokonce máte možnost ho do 30 dnů vrátit bez udání důvodu. Největší sympatie zákazníků si ovšem Emil Frey Select získal plnohodnotnou roční zárukou, kterou na své vozy poskytuje zdarma. Nyní ji dokonce navyšuje na 24 měsíců a přináší tak benefit, který nemá na současném českém trhu ojetých vozů obdobu.

Záruka Emil Frey Select kryje 15 konstrukčních skupin a takřka kopíruje záruku na nové vozy. Lze ji uplatnit v jakémkoliv autorizovaném servisu dané značky v celé Evropě. Jedná se bonus, který se na českém trhu ojetých vozů objevuje jen velmi zřídka. Rozšíření na dvouletou záruku, jež v současné době nabízí program Emil Frey Select, je však naprosté unikum. Tato akční nabídka potrvá od 21. května do 28. června 2019.

Platí pro vybrané vozy, fakturované v tomto období, a lze ji uplatnit ve všech čtyřech prodejních místechprogramu Emil Frey Select v Praze: Kolbenova 273/3, Pražská 38/2, Skorkovská 1585 a Pekařská 638/5.  

Obavy z nečekané investice v podobě úhrady nutných servisních úkonů odradí mnoho klientů ojetých vozů, a ti pak raději loví v revíru nových vozů. Často ale úlovek splňující klientovy rozpočtové limity nesplňuje jeho požadavky na velikost, výbavu či preferovanou značku. Ojetý vůz je v tomto případě dobrou volbou, kterou si zákazník může dopřát, a přitom dostane zdarma stejnou záruku jako při koupi nového vozu.

Od akční nabídky dvouleté záruky si program Emil Frey Select slibuje nejen další přísun zákazníků, současně také vysílá do světa vzkaz, že za kvalitu svých vozů ručí. Nabídkaprogramu Emil Frey Select je k dispozici nawww.emilfreyselect.cz.Aktuální sortiment tvoří z velké části značky Peugeot a Citroën, jejichž je švýcarská skupina Emil Frey oficiálním dovozcem do ČR. V programu ale najdete i mnoho dalších automobilových značek.

Fotogalerie
Anna Novotná | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu