|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Komerční sdělení
Do letošního trendy outfitu můžete zvolit tašku přes rameno, streetwearový batoh nebo sportovní ledvinku 

Průvodce nakupováním– jak vybrat módní doplňky?

18. října 2023 13:31 / answear.cz
 0   0
Jestliže chcete, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, bude to chtít do šatníku zařadit i stylové módní doplňky. Pokud nejste zrovna módní znalci, nezoufejte! Na následujících řádcích vás do trendů pro aktuální sezónu rádi zasvětíme. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jakou tašku, batoh či peněženku zvolit do módního outfitu?

Do letošního trendy outfitu můžete zvolit tašku přes rameno, streetwearový batoh nebo sportovní ledvinku. Chcete-li, aby byl váš outfit opravdu dokonalý, soustřeďte se i na to, aby mělo vaše zavazadlo stejnou či alespoň podobnou barvu, jako vaše peněženka. Vkusně bude působit i to, když bude vaše peněženka a taška vyrobená ze stejného materiálu. Takto postavený outfit bude působit sjednoceně a elegantně. I o tom nám přeci v módě jde. Pro inspiraci se na trendy kousky podívejte i tady: https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky. Zde si stylovou peněženku vybere i ten nejnáročnější zákazník. Letos budou v módě tašky a kabelky s potiskem. Může se jednat o drobné logo vaší oblíbené značky, ale také o celoplošný potisk. Ten se pak může objevit i na oblečení či na obuvi. Vždy se však řiďte pravidlem, které praví, že méně znamená mnohdy více. Mnoho rozličných potisků v rámci jednoho outfitu by mohlo působit až chaoticky. A tomu se chceme při sestavování outfitu určitě vyhnout.

Jaké šperky vybrat do trendy outfitů?

Šperky dokáží i obyčejný outfit proměnit v dokonalý model. Letos budou in např. šperky z růžového zlata. Vsadit můžete nejen na prsteny, ale také na náušnice nebo na náramky. V módě budou dále i klasické stříbrné a zlaté šperky. Jestliže máte rádi barvy, můžete sáhnout i po špercích s přírodními kameny. Tady se ale mějte na pozoru. In budou přírodní a pastelové tóny barev. Šperky by pak měly barevně zapadnout i k zvolenému oblečení v outfitu. Dobré je tedy znát, jaké barvy spolu souzní a jaké se doplňují. Výbornou volbou budou např. zlaté šperky a modré oblečení. Dále si rozumí oříšková barva s tou zelenou apod..

Jaké materiály budou letos u doplňků in?

V letošní sezóně budou v kurzu zejména přírodní materiály. Ty mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Rozhodně je tak z čeho vybírat. Na výslunní se letos dostávají převážně textilní doplňky nebo módní doplňky z pravé kůže. Tady lze volit mezi semišovými a hladkými kousky. Na trendy kousky se můžete podívat např. i tady: https://answear.cz/k/ona/doplnky/kabelky/crossbody. Doplňky z kůže je pak dobré i správně ošetřit. Díky tomu vám vydrží sloužit opravdu dlouhou dobu. Do vaší výbavy si tak pořiďte kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu či gel. Na modely doplňků z broušené kůže zase využijete speciální čistící gumu. Semišové kousky totiž nesnáší vlhkost. Budete-li se řídit výše zmíněnými pravidly, budete mít vyhráno. Kožené doplňky se blýsknou v elegantních outfitech, textilní zase zaujmou v sportovně laděných modelech. Vždy však bude ve finále záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Fotogalerie
redakce | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu