|  STYL
pá 28. června, svátek má Lubomír, zítra Petr α Pavel
Komerční sdělení
Přechodné období často vyžaduje vhodnou vrchní vrstvu, a tady se můžete vyřádit 

Mezi podzimem a zimou: co nosit v přechodném období?

09. října 2023 11:00 / Cropp
 0   0
Podzim se nám pomalu ale jistě blíží a s ním přichází to nekompromisní období, kdy je potřeba zabalit se do něčeho teplého, ale zároveň trendového. Mezi teplými letními dny a chladnými zimními rány existuje krátké období, které vyžaduje zvláštní pozornost při výběru oblečení. Jak tedy zůstat „in“ a zároveň se cítit pohodlně v přechodném období? Jedním z nejlepších řešení jsou dámské svetry a mikiny. Pojďme se podívat na několik inspirativních outfitů a tipů na to, co nosit, abyste v tomto období

Dámské svetry pro každý případ!

Pokud chcete letos být trendy, vsaďte na oversized svetry. Volné dámské svetry jsou stále v trendu, a to z dobrého důvodu. Mohou být nošeny samostatně s džínami nebo s legínami, nebo můžete zvolit vrstvení s tričkem s nápadným potiskem. Tento look je nejen pohodlný, ale také vás udrží v centru aktuálních módních kreací.

Pro hřejivý a stylizovaný vzhled vyzkoušejte kombinovat tenký dámský svetr s košilí a dlouhým šálem. Toto vrstvení vytváří zajímavou texturu a dodá vašemu outfitu zajímavý rozměr. Volte kontrastní barvy nebo vzory, které outfitu dodají výraznější efekt.

Zkuste si taky vybrat svetry v odstínech, které evokují podzimní paletu. Tedy hnědé, oranžové, nebo olivově zelené barvy jsou ideální volbou. Tyto barvy nejen že zapadnou do podzimní atmosféry, ale také dodají vašemu outfitu autentičnost a streetwear vzhled, který stále nevychází z módy.

 

Dámské mikiny pro ještě větší pohodlí

Pokud svetry nejsou pro vás to pravé ořechové, vyzkoušejte mikiny. Crop mikiny dámské jsou stále populární a ideální pro přechodné období. Skvěle vypadají s vysokými džínovými kalhotami nebo legínami. Dodají vám mladistvý vzhled a můžete je kombinovat téměř s čímkoliv, třeba i se šortkami a punčochami nebo se sukněmi různých délek.

Klasická mikina s kapucí je také vždy vítaným kouskem šatníku. Zvolte tu, která má výrazný potisk nebo nápis, abyste vynikly v davu. Můžete ji nosit samostatně nebo pod lehkou bundou.

Mikiny se zipem jsou další možností. Jsou praktické a snadno přizpůsobitelné podle aktuální venkovní teploty. Nosí se rozepnuté nebo zapnuté, a můžete je kombinovat s různými spodními částmi. Jsou ideální pro každodenní městský styl.

 

 

Když se venku prudce ochladí

Přechodné období často vyžaduje vhodnou vrchní vrstvu, a tady se můžete vyřádit. Lehké bundy a kabáty jsou nezbytným doplňkem, který vám pomůže zůstat v teple a suchu. Pro mladistvý streetwear a městský styl zvažte třeba oversized džínové bundy. Klasické džínové bundy nikdy nevyjdou z módy a skvěle doplňují volné svetry nebo crop mikiny. Mohou být v různých střizích a délkách, takže si vyberte takový, který vám nejvíce vyhovuje.

Bundy s umělým kožešinovým límcem zase outfitům přidávají nádech městského luxusu a vytvářejí kontrast k volným a lehkým svetrům nebo mikinám. Jsou ideální volbou pro odvážný a výrazný vzhled. Klasický trenchcoat je vždy elegantní volbou a skvěle ladí s městským stylem – zejména s kombinací mikiny a džinů. Je lehký, ale poskytuje dostatečnou ochranu před chladem a vlhkem.

Pro ty, kdo hledají ještě lehčí alternativu, jsou tady větrovky. Jsou praktické a snadno přenosné, což z nich činí skvělého společníka pro přechodné období.

Přechodné období může být náročné na volbu vhodného oblečení, ale dámské svetry a mikiny v mladistvém streetwear a městském stylu jsou pro tuto dobu ideální volbou. Pomáhají vám zůstat v teple a zároveň vám dávají možnost vyjádřit svůj osobní styl. Tak si připravte své oblíbené kousky do přechodného období a vyrazte do ulic s vědomím, že se letos rozhodně vezete na módní vlně.

Fotogalerie
redakce | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu