|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Komerční sdělení
Jak vypadat i na pláži elegantně a stylově?  

Jak vypadat i na pláži elegantně a stylově? Máme několik tipů pro NĚJ i pro NI!

04. srpna 2023 19:34 / modivo.cz
 0   0
Vypadat skvěle i na pláži nemusí být problém. Víme totiž, jak na to! Co přehodit přes plavky, abyste si užili chvíle pohody v pohodlí plážového baru a jakou zvolit pokrývku hlavy? Prozradíme vám tipy, z nichž některé ceny ženy, jiné zase muži.

Plážová elegance a styl tkví zejména ve správném výběru plavek, přehozů a doplňků. Víme, kde sehnat takové, které vám letní dny právě stylem projasní. Na co nezapomenout v případě, že zrovna vyrážíte k moři? Kromě padnoucích plavek jsou to i další kousky, se kterými na pláži zazáříte. Jaké?

Přehozy přes plavky? Must-have nejen letošního léta

Plážové šaty, kimona nebo parea – přesně to jsou kousky, které ocení nejedna žena. Vyrazte si v pohodlí i stylu vstříc dlouhé pláži nebo k baru pro osvěžující drink. Stačí přes plavky přehodit některý z trendy a vzdušných plážových oděvů, které si prostě zamilujete. Plážová móda nejsou jen šaty a žabky – celé to může být mnohem zajímavější! Nebojte se navíc ani šperků – pořiďte si stylovou šňůrku na brýle nebo vyzkoušejte populární řetízky na tělo. Zkrátka se odvažte!

Stylový klobouk nebo sluneční brýle? Nejen praktická ochrana před sluncem!

To, jak moc je ochrana před sluncem důležitá, ví bezesporu každý z nás. Praktické doplňky, jakými jsou právě kvalitní sluneční brýle nebo pokrývka hlavy, ale mohou být i skvělým módním prvkem, jež sluší ženám i mužům. Vyberte si proto klobouk nebo brýle, které doplní váš outfit. Věřte, že právě tyto kousky se stanou nepostradatelnými pomocníky, bez kterých nebudete chtít k vodě vyrazit. Neméně důležité je ale s sebou zabalit i SPF ochranu. Krém přihoďte třeba ke svačině do plážové tašky. Jak by měla taška na pláž vypadat?

 

Batůžky i tašky na všechny plážové nezbytnosti

Ať už vyrážíte k vodě sami, s dětmi, nebo s partnerem, plážová taška bude určitě kouskem, který využijete na maximum. Sáhněte třeba po prostorné proutěné s velkými oušky. Ta bezesporu pojme jak velikou osušku, tak drobnosti, bez kterých si den na pláži neodkážete představit. Muži mohou zase sáhnout po některém z batůžků s přezkou – elegantní batohy pak budou vypadat skvěle k šortkám a tričku i k nepřehlédnutelné košili. 

Pánové, oblečte se na pláž hravě!

Čas havajských košil je zpátky! Zvolte proto na pláž k plaveckým šortkám pohodlný a stylový svršek, ve kterém se budete cítit skvěle. Havajské košile můžete nakupovat na webu https://modivo.cz/c/havajska-kosile – a věřte, že je z čeho vybírat! Zkombinujete-li klidně i přehnaně barevnou košili s jednobarevnými lněnými či bavlněnými kraťasy, určitě nešlápnete vedle – v takovém outfitu navíc můžete klidně vyrazit i na večeři. Na nohy pak stačí obout populární espadrilky a oblek plážového elegána je na světě!

Upusťte uzdu své fantazii a užijte si léto v pohodlném i stylovém a elegantním outfitu – i u vody můžete být šik. A přitom stačí tak málo!

Fotogalerie
redakce | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu