|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Ostatní
Srpen bude pro tato znamení symbolem lásky 

Srpnová předpověď lásky: Berany, Kozorohy a Vodnáře čeká vzrušující pozdní léto

01. srpna 2023 07:29 / Pixabay
 0   0
Ačkoliv se léto pomalu blíží ke své polovině, stále máte šanci prožít něco neskutečného. Srpen bude příhodným obdobím pro lásku. Která znamení se zamilují?

Zažijte bušení srdce a pocit motýlů v břiše. Léto je stále plné slibných zážitků, ale i lásky. Vyzařuje velmi zvláštní, až elektrizující energii, která nezapůsobí jen na vás, ale i na ostatní. Srpen vás doslova zasáhne a splní sny o lásce. Tato tři znamení mohou očekávat horké letní vzplanutí.

Beran

Berani jsou toto léto plni energie a užívají si života plnými doušky. Přestože se jim líbí užívat si společnosti, lidí a příležitostí, občas zatouží po lásce. To se jim skutečně splní. Na přelomu července a srpna čeká Berana opravdu zajímavé a zvláštní setkání. Flirt a randění se vyplatí a letní milostný vztah se rychle změní ve víc. Vyplatí se však do ničeho nejít po hlavě, nespěchejte a berte věci pomalu. Srdce Berana je tento rok otevřenější a mnohem více touží po harmonii a stabilitě. Pokud nyní vytrváte a přijmete nové pocity naplno, podzim může být časem k dlouhodobému závazku a významným událostem. 

Vodnář

Nezadaní vodnáři jsou sice spokojení se svým single životem a užívají si svou svobodu naplno, na druhou stranu se v nich s probíhajícím létem prohlubuje touha najít někoho, o jehož rameno se mohou opřít. A především srpen slibuje, že mohou najít svou spřízněnou duši. Toto léto bude veskrze zlomové. Vodnáři vyřeší všechny svoje problémy z minulosti a otevřou srdce novým možnostem. Popustí uzdu své fantazie a svoje vize promění ve skutečnost s někým, kdo je na jejich úrovni.

Kozoroh

Kozorohové se téměř vzdali naděje na velkou lásku, proto se vrhají do pracovního nasazení, aby se rozptýlili. Ale jak to bývá, v tu nejméně očekávanou chvíli se objeví někdo, kdo působí jako vysněný partner. Kozorozi k němu pocítí neskutečnou přitažlivost a každé jejich setkání bude jiskřit vzájemnými sympatiemi. Prožijí spolu spoustu romantických chvílí, které se obejdou i beze slov. Ve hře je také vztah v jiné zemi nebo s někým z jiné kultury.

Psali jsme také: Kdo jsou indigové děti? Jsou to staré duše, které přišly zlepšit svět

Autorský článek, další zdroj: freundin.dewomanandhome.com

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu