Libeček je skvělý nejen do polévky. Co všechno dokáže tato voňavá bylinka?
Libeček není původem česká bylina, ale v našich končinách už dávno zdomácněl. / Shutterstock
Pro léčebné účely má největší sílu kořen libečku. / Shutterstock
Nejlepší je užívat libeček čerstvý, ale dá se i dobře sušit. / Shutterstock
V kuchyni se libeček nejčastěji používá do polévek, hodí se ale i do salátů, k omáčkám nebo masu. / Shutterstock
Další zajímavé články
Nastala úroda šípků! Plody plné vitamínů v zimě dodají sílu a zdraví. Poradíme, jak je sklízet, sušit i využít
Podzim bez rýmy a kašle: Poradíme vám, jak pěstovat známou léčivou bylinku
Používáte odšťavňovač? Nevyhazujte zbytky! Poradíme vám, jak je skvěle zužitkovat
Návod na výrobu hřejivého polštářku. Budete potřebovat jen tři věci
Zpět na článek