Připravte si luxusní vepřovou panenku podle receptu Pohlreicha. Tajemství spočívá v koření
Ideální vepřová panenka by měla být vevnitř dokonale šťavnatá a zvenku zlatavě vypečená / Pixabay
Vepřová panenka je jedno z nejjemnějších mas, které se po správném upečení krájí jako máslo / Pixabay
Vepřovou panenku můžete podávat například s gratinovanými bramborami a chřestem / Pixabay
Další zajímavé články
Potěšte svého muže a připravte mu šťavnaté vepřové koleno na černém pivu podle receptu šéfkuchaře Pohlreicha
Bleskově rychlý jogurtový dort bez mouky i cukru. Stačí s jogurtem smíchat dvě suroviny a můžete péct
Recept na ty nejlepší koblihy, které jsou lehké jako vánek. Připravit je zvládne každý
Vynikající bramborový salát podle Karla Gotta je skvělou přílohou nejen k smaženému řízku
Zpět na článek