|  ZPRÁVY
pá 5. července, slaví se Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, zítra se slaví Den upálení mistra Jana Husa
Migrační krize
Švédsko čekají masivní nepokoje 

Masochismus Západu! Znásilnění a násilné trestné činy migrantů kryty jménem humanismu

26. února 2017 04:22 / Shutterstock
 147   6
Politici Švédsku byli obviněni z úmyslného krytí násilí a znásilňování, které páchají migranti, ve snaze vypadat politicky korektně.

Řekl to novinář Amy Horowitz pro Fox News. Podle něj lidé ve vysokých funkcích švédské vlády úmyslně zakrývají a ochraňují pachatele znásilnění, aby ochránili migranty. Během rozhovoru Horowitz tvrdil, že násilí uprchlíků se úmyslně nezveřejňuje a politická korektnost nedovoluje mluvit o policejních statistikách trestných činů, v nichž první místa drží uprchlíci.

Švédsko přijalo 160 000 uprchlíků jen v minulém roce a podle zpráv na Fox, pouze 500 z nich pracuje! Tedy zhruba 0,3% z těch, kteří přišli požádat o uprchlický status.

Horowitz uvádí: „Švédsko se považuje za humanitární velmoc, a tak chtějí otevřít své hranice každému a komukoliv. Od začátku uprchlické krize, nastal dramatický vzestup ozbrojených trestných činů a znásilnění. Statistiky jsou jasné."

Problém nastává, že obyvatelům se pouze říká, že: "To byli muži, ne utečenci", a tak si stále mnoho obyvatel Švédska přeje politiku otevřených dveří. „Švédská vláda se snaží krýt znásilnění páchané uprchlíky. Během hudebního festivalu se udála série násilných útoků a sexuálních napadení, ale úředníci zatajili, kdo byli útočníci. Vláda překročila všechny meze, aby mohla ututlat tyto údaje," dodal novinář.

Horowitz rovněž varoval, že pokud Švédsko brzy nezmění svou politiku, tak se bude muset připravit na sociální nepokoje a terorismus přesně jako Francie a Belgie.

Jak je vidět, masochismus západu opravdu nezná hranic.

Ilona Cílková | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu