|  ZPRÁVY
st 18. září, svátek má Kryštof, zítra Zita
Domácí
Pravý čas na nákup dodávky nastal právě teď 

České firmy v říjnu obnovují vozové parky, nákup aut je teď mimořádně výhodný

07. října 2019 10:34 / Peugeot
 1   0
Plánujete pořídit do vaší firmy dodávku? Na nic nečekejte, protože ten pravý čas nastal právě teď! Od 1. do 31. října můžete nakoupit užitkové vozy všech velikostí za akční ceny, s kompletním servisem na tři roky zdarma a navíc můžete využít mimořádně výhodný úvěr s úrokem jen 4,5 %.

V České republice je každý rok registrováno přibližně 20 tisíc lehkých užitkových vozů. Mnoho z nich se prodá v posledním kvartále roku. Může za to na jedné straně chuť firem nakupovat a dočerpat rozpočty stávajícího roku a na druhé chuť automobilek vyprázdnit sklady. Slevové akce jsou tedy v tuto dobu běžnější než v ostatních měsících. Některé automobilky už ale zjistily, že nejde jen okopírovat koncept slevové akce, na kterou slyší třeba rodina kupující kombíka, firmám většinou pouze nízká pořizovací cena nestačí. Jejich hlavním kritériem jsou totiž provozní náklady. Jednou z automobilek, která se naučila náročným požadavkům firemních klientů rozumět, je značka Peugeot. Dokázala to i tím, že se v letech 2017 a 2018 stala nejprodávanější značkou užitkových vozů v Česku. V letošním roce je zatím druhá v pořadí, ale akční nabídka, se kterou přichází právě teď, naznačuje, že se s druhou pozicí nehodlá smířit.
 
Strategie Peugeotu pro prodej užitkových vozů nestojí na nejnižších cenách na trhu. Jejím prodejním artiklem je perfektní kvalita služeb. I proto sází na komplexní servisní smlouvy. Právě tuto výhodu staví do popředí  akce 31 dní Peugeot Professional, v rámci které si firemní klienti mohou pořídit lehký užitkový vůz s tříletým servisem zdarma. Servisní smlouva zaručí zákazníkovi bezplatné opravy a údržbu vozu, včetně výměny opotřebovaných dílů, práce i nadstandardních asistenčních služeb na 3 roky / 90 000 km.  

Nabídka se vztahuje na kompletní řadu lehkých užitkových vozů značky Peugeot. Ať už vaše volba padne na nejmenšího zástupce užitkové modelové řady, Peugeot Partner, oceněného prestižním mezinárodním titulem „Van of The Year 2019“ (Dodávka roku 2019), nebo zvolíte-li prostřední model, Peugeot Expert, s úctyhodnou variabilitou (3 délky, až 9 cestujících), či rozhodnete-li se pro největší dodávku Peugeot Boxer, která je už od roku 2015 nejprodávanějším užitkovým vozem na českém trhu, vždy budete mít jistotu, že získáte akční výhody včetně možnosti úvěru s 4,5 % úrokem. Například Peugeot Boxer s užitečným objemem 13 m3pořídíte už za cenu 474 000 Kč bez DPH.
 
Pro nový užitkový Peugeot s řadou akčních výhod se můžete vypravit od 1. do 31. října do libovolného prodejního místa značky Peugeot. Nabídka je platná pro firmy a podnikatele.

Fotogalerie
Anna Novotná | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu