|  STYL
ne 30. června, svátek má Šárka, zítra Laura
Ostatní
Žlutá barva pomůže blížencům lépe zpracovávat a předávat informace a chrání před pomuvami 

Barva oblečení podle znamení. Býk najde inspiraci v malinové, lvi zazáří ve zlaté, blížence chrání žlutá

26. dubna 2022 10:19 / Depositphotos
 0   0
Pro někoho je volba oblečení důležitá, pro někoho ne. A stejně tak, když se jedná o barvu. Víte, že vhodně zvolená barva podle vašeho znamení může mít příznivý vliv na vaši náladu?

Barvy na nás dennodenně působí, a jestliže zvolíme ty správné, mohou změnit náš den nebo dokonce život. Pokud se chystáte utratit peníze za nové oblečení, vsaďte na barvy, které jsou pozitivně napojeny na vaše znamení zvěrokruhu.  

Beran

Pro berany je typická tvrdohlavost a určitá míra temperamentního jednání. Ačkoliv se to tak nemusí zdát, právě červená je pro berany velmi příznivou. Inspiraci a inciativu jít za svými sny pak v beranech vzbudí rezavý odstín. Naopak černé barvě by se měli obloukem vyhýbat.

Býk

Zelená v Býcích vyvolává touhu po úspěchu v kariéře. Malinová inspiruje k vyzkoušení několika nových věcí, zatímco žlutá barva pomůže přivodit přízeň osudu.

Blíženci

Blíženci potřebují neustále komunikovat, někdy se ale může stát, že nejsou schopni nalézt ta správná slova. Žlutá barva pomůže lépe zpracovávat a předávat informace, a jako bonus ochrání před pomluvami.

Rak

Raci jsou spojeni s Měsícem, září a putují správnou cestou. Není proto divu, že jim kralují bílá a stříbrná. Díky nim budou neustále vědět, že kráčí přesně tam, kam mají. Jejich emocionální povaha je stejná jako noční obloha, proto jim pomůže modrá barva.  Nabídne porozumění vlastním emocím a povzbudí lásku k blízkým.

Lev

Kamkoliv Lvi vstoupí, poutají pozornost svou oslňující aurou. Zlatavé tóny pomohou vyzdvihnout právě tuto jedinečnost a umožní jim přijmout jejich vznešenost. Budou se cítit sebevědomě, božsky a především šťastně. 

Panna

Panna pro své analytické a rozumové smýšlení potřebuje barvu, která ji udrží nohama pěvně na zemi. Barva šampaňského její mozek nezatíží, naopak sníží stres a pomůže vidět věci jasnýma očima. Jako zemskému znamení bude Panně vyhovovat rovněž hnědá a zelená, díky kterým bude mít všechno pod kontrolou.

Váhy

Váhy svou něhu a eleganci projeví pomocí růžové barvy, díky které budou cítit mír a klid. Odstín korálové povzbudí motivaci a snahu pomoci kolektivu sjednotit se. 

Štír

Štíři jsou intenzivní, vášniví a energičtí. Rudá zdvojnásobí sílu jejich charakteru a dá průchod vyjádření vnitřní síly a elánu. Patří k nim i určitá tajemnost, proto je černá jejich barvou. 

Střelec

Štěstí je pro střelce druhým jménem. Fialová barva podpoří jejich hojnost a otevřenost, se kterou se chtějí se světem dělit. Tato barva také souvisí s dobrodružstvím, které střelce přímo magicky přitahuje. Donutí je více riskovat a přijímat nová dobrodružství.

Kozoroh

Kozorozi nemají rádi změny a ve svém životě potřebují stabilitu. Šedá barva jim přidá životní jistotu a ukáže jim, jak se neztratit v rychle se měnícím světě.

Vodnář

Vidět světlejší stránky života a získat optimismus, pomůže Vodnářům nebesky modrá. Jejich svobodný duch se v modré bude cítit dobře a bude vědět, jakým směrem má jejich život plynout.

Ryby

Citlivě a duchovně založené Ryby potřebují klid a být v neustálém spojení s přírodou. Zelená barva v nich vzbudí pocit, že se ocitli na tom nejklidnějším místě - u moře nebo na louce, v níž mohou ležet a koukat na plující mraky. Psali jsme také: Co nastane, když ve vašem vztahu vyhasne ona pověstná jiskra? Konec nebo hlubší pouto.

Zdoje: brit.co, newsncr.com, culturacolectiva.com.

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu