Zatočte s cukrovkou: Potraviny, které by měli diabetici zařadit do svého jídelníčku
Borůvky řada bylinkářů označuje za přírodní inzulin / Shutterstock
Zelí v čerstvé i kysané podobě je vitaminovou bombou pro každého, cukrovkářům navíc dokáže snížit hladinu cukru v krvi / Shutterstock
Pravidelná konzumace brokolice může podle vědců zvrátit poškození, které cukrovka způsobí srdci a cévám / Shutterstock
Zázvor pomáhá regulovat hladinu glukózy v krvi, podporuje sekreci inzulínu a působí také jako ochrana před šedým zákalem, což je častá komplikace u pacientů s diabetem / Shutterstock
Fazole jsou obecně zdraví prospěšnou potravinou a klinické studie prokázaly, že mají i pozitivní vliv na cukrovku / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak ovlivňuje oxidační stres lidský organismus? Budete překvapeni
Rakovina plic: Kdy nám hrozí největší nebezpečí?
Skutečná pravda o škodlivosti soli na lidský organismus
Vyhýbáte se hořkým potravinám? Děláte obrovskou chybu
Zpět na článek