Muškátový oříšek: Proč bychom ho měli používat pouze po špetkách
Muškátový oříšek je vysušené semeno tropického stromu muškátovníku pravého (Myristica fragrans) / Pixabay
Muškátový ořech se používá k výrobě vonných esencí / Shutterstock
Muškátový oříšek je díky své velmi výrazné vůni používán při přípravě jídel a nápojů / Pixabay
Muškátový ořech se často používá v orientální kuchyni / Shutterstock
Muškátový květ spolu se šafránem a skořicí patří k velmi vzácným kořením / Pixabay
Přidávat byste měli muškátový oříšek až na závěr tepelné úpravy, neboť tímto procesem výrazně ztrácí chuť / Pixabay
Další zajímavé články
Pozor na pecky v ovoci. Mohou být životu nebezpečné
Jak doplnit probiotika snadným a levným způsobem
Toužíte po krásné pleti a zdravém těle? Bez selenu to nepůjde
Pozor na přetížená játra. Podpořte jejich správnou funkci vhodnými potravinami
Zpět na článek