Jak na perfektně nadýchané lívance, které se vždy podaří. Stačí do těsta přidat hrnek perlivé vody
Do lívancového těsta mouku prosejte, protože díky tomu bude těsto provzdušněnější / Pixabay
Také oddělte bílky od žloutků a z bílků vyšlehejte tuhý sníh, který nakonec jemně vmíchejte do těsta / Pixabay
Přidáním perlivé vody do lívancového těsta si zajistíte, že budou lívance nadýchané i po sundání z pánve / Pixabay
Další zajímavé články
Připravte si luxusní vepřovou panenku podle receptu Pohlreicha. Tajemství spočívá v koření
Potěšte svého muže a připravte mu šťavnaté vepřové koleno na černém pivu podle receptu šéfkuchaře Pohlreicha
Bleskově rychlý jogurtový dort bez mouky i cukru. Stačí s jogurtem smíchat dvě suroviny a můžete péct
Recept na ty nejlepší koblihy, které jsou lehké jako vánek. Připravit je zvládne každý
Zpět na článek