Nerezový sporák nemusí být peklo. Stačí pár triků a je po šmouhách
Nerezový sporák je většinou nutné čistit po každém větším vaření / Pixabay
S drátěnkou způsobíte na lesklém povrchu nevratné rýhy / Pixabay
Kromě běžných saponátů se osvědčila kašička z horké vody a sody / Pixabay
O patřičný lesk se postará kuchyňský ocet / Pinterest
Další zajímavé články
Nože do šuplíku a za sporák lesklý povrch, aby přišly peníze. Jaké jsou další zásady feng shui v kuchyni?
Kam se všemi hrníčky, které věčně zabírají místo ve skříňce? Vytvořte si z nich nádhernou dekoraci na stěnu
Z jakého dřeva máte nádobí? Cedr udrží jídlo déle čerstvé, díky jalovci se jen tak něco nezkazí
Tři pomocníci, kteří se vám budou hodit pro přípravu letních salátů
Zpět na článek