Zavřít galerii

7 věcí, které byste měli vědět, než si pořídíte do kuchyně parní hrnec

Parní hrnce disponují různými funkcemi. I podle nich lze vybírat / Pinterest
Jsou skvělým pomocníkem pro přípravu zeleniny / Pinterest
Růžičky květáku nepotřebují ani sůl. Vaření na páře zvýrazní chuť zeleniny / Pinterest
V parním hrnci uvaříte celý hlavní chod, a to najednou / Pinterest
Další zajímavé články
Se sklem nikdy nešlápnete vedle. Je hygienické, nepřijímá pachy a dá se recyklovat
Na příborech se nevyplatí šetřit. Jen ty kvalitní totiž neovlivní chuť jídla a přežijí i naši generaci
Bílá už nefrčí. Kuchyním vládne tajemná fialová, na oblibě získává stále více šalvěj
Dokonalé chuti kávy docílíte pouze s kávomlýnkem. Jak jej správně používat a jak o něj pečovat?
Zpět na článek