|  TECHNIKA
so 27. července, svátek má Věroslav, zítra Viktor
Auto
Šikovné ruce mechanika jsou základem dobrého servisu 

Videocheck je vynález, se kterým můžete koukat mechanikovi přes rameno z pohodlí vašeho domova

07. prosince 2020 07:02 / Peugeot
 0   0
Současná doba si žádá bezkontaktní řešení. Komunikovat, nakupovat i platit online už jsme si zvykli, ale možnosti virtuálního světa jsou mnohem širší. Internet a audiovizuální technika za poslední měsíce nabyly na důležitosti víc, než kdykoli předtím, a stále více oborů lidské činnosti se bez nich neobejde. Týká se to i těch, kde převažuje manuální práce. To je případ autoservisů.

Automobilům je třeba poskytnout odpovídající servis a údržbu za všech okolností. Autoservisy se tak v době pandemie musí vyrovnat s různými omezeními a bezpečnostními opatřeními a zavádět nové metody a přístupy. U Peugeotu například v dubnu letošního roku spustili službu Videocheck. Tento nástroj se připravoval už dříve, pandemie však urychlila jeho zavedení. Dokončení vývoje této novinky tedy přišlo jako na zavolanou.

„Videocheck je zcela nová a bezplatná služba pro naše zákazníky, kterou jsme zavedli v našich servisech. Jedná se o nástroj pro elektronickou komunikaci a on-line potvrzení rozsahu zakázky. Díky této aplikaci jsme schopni předložit klientům důvěryhodný report, který je srovnatelný s výsledkem prohlídky vozu za jejich přítomnosti. Umožňujeme zákazníkům v podstatě bezkontaktní řešení servisu jejich vozu,“ vysvětluje ředitel poprodejních služeb Peugeotu Jan Matoušek.

Jak vlastně Videocheck funguje? Přijímací technik převezme vůz od zákazníka. Mechanik poté vůz důkladně prověří a vytvoří videozáznam, ve kterém zrekapituluje veškerá zjištění z detailní inspekce vozu. Současně vyplní formulář, ve kterém uvede rozsah navrhovaných prací včetně předpokládané ceny. Celý soubor obsahující rozpočet a videozáznam pak zašle klientovi. Ten tak má v ruce zcela transparentní a důvěryhodný podklad, na jehož základě může bez obav potvrdit případné dodatečné práce, aniž by se musel dostavit do servisu. V pohodlí svého domova se tak může zúčastnit prohlídky vozu a ujistit se, že svému koncesionáři značky Peugeot může plně důvěřovat. 

Kromě vyloučení osobního kontaktu má Videocheck i další benefit pro klienta, a tím je značná úspora času, což vám možná v předvánočním shonu přijde vhod. 

Fotogalerie
Anna Novotná | Magazín PLUS+
Témata: videocheck, auto, moto
Zavřít reklamu