|  STYL
po 20. května, svátek má Zbyšek, zítra Monika
Krása
Prodkukty z kozího mléka dokáží skvěle hydratovat pokožku 

Kozí mléko. Tato nečekaná ingredience vám výborně pomůže se suchou pokožkou

14. prosince 2021 14:51 / Shutterstock
 0   0
Nejedná se zrovna o běžnou ingredienci, bez které by se kosmetický průmysl neobešel. A přesto dokáže zatočit se suchou pokožkou.

Takže co je ten tajemný zázrak? Kozí mléko. A produkty z něj dokáží opravdu výrazně pomoci, pokud se dlouhodobě potýkáte se suchou pokožkou a žádné běžné kosmetické produkty vám nepomáhají.

Tělový krém se šlehaným kozím mlékem

To je zrovna něco, co opravdu musíte vyzkoušet. Nečekejte ale nic hutného, jde spíš o bohatý krém. Ona vzdušnost se dostaví až poté, co své tělo tímto kozím mlékem namažete. Vaše pokožka zůstane hedvábně jemná. Kozí tělové mléko intenzivně hydratuje, dokonce zjemňuje vrásky, vyhlazuje a vyživuje pokožku.

Kozí balzám na rty

Rty se rovněž velmi často potýkají s dehydratací, obvzlášť teď v zimě. Kozí balzám se vyplatí nanést na noc, aby se rty pořádně zhydratovaly, a dále jej běžně používat podle potřeby. Dermatologové slibují, že jemnost vašich rtů vás opravdu překvapí.

Kozí pleťová maska a další produkty

Další kozí kosmetický produkt, který se vyplatí vyzkoušet. pokud navíc trpíte trochu akné, budete mít rychle po problému.

Kozích produktů je naštěstí na trhu poměrně hodně, i když se o nich jen málo ví. Pokud vás trochu děsí fakt, že kozí mléko obvykle trochu zapáchá, nemusíte se vůbec bát, nic takového vás u kozí kosmetiky nečeká.

Proto v klidu můžete vyzkoušet i kozí čísticí mléko, dokonce i kozí vlasové masky, sprchové gely nebo krémy na ruce a nehty. Dále čtěte: Kurkuma má úžasný vliv na vlasy. Při správném používání vám pomůže s jejich vypadáváním a zatočí i s lupy.

Zdroj: Byrdie.

Fotogalerie
Mirka Malá | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu