Je nejvyšší čas na sběr léčivých mini švestiček. Zkuste z nich udělat lahodné portské
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/f7/59f73e386ea70-277.jpg)
Je nejvyšší čas na sběr trnek / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/f7/59f73e8747c3d-277.jpg)
Z trnek si můžeme připravit vinný výluh, který chutí a rubínovou barvou připomíná portské / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/f7/59f73fa5a45e6-277.jpg)
V kuchyni se z trnek nejčastěji dělají povidla / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/f7/59f73fc77da7f-277.jpg)
Trnky i šípky jsou typické plody pro podzimní sběry / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/f7/59f73fd787374-277.jpg)
Vydejte se natrhat trpké mini švestičky / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/f6/thumb_59f625c0b9eff-285.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/f4/thumb_59f4a1851ea5f-284.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/f1/thumb_59f188bbca546-272.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/ef/thumb_59ef7c42e99bc-281.jpg)
Zpět na článek