Pokud moč zapáchá, je narůžovělá nebo zakalená, zpozorněte. Může jít o vážný zdravotní problém
Existuje celkem 5 hlavních faktorů ovlivňujících zápach lidské moči. Může se například jednat o některé druhy jídla jako chřest, cibule nebo česnek. / Pixabay
Odér moči ovlivňují i některé druhy pití, v největší míře káva a alkohol / Pixabay
V ideálním případě by měla být moč čirá, bez jakéhokoli zakalení. Právě přítomnost zakalení odkazuje na přítomnost krystalků fosforečnanu vápenatého nebo bakterií. / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak často cvičit, abyste se dostali do formy, záleží překvapivě na mnoha faktorech
Když játra volají o pomoc. Varovné signály opravdu není radno ignorovat
Pokud přibíráte na váze, i když pravidelně cvičíte, bude na vině jistá kombinace faktorů
Metabolismus se sice mění s věkem, ale jindy, než se dosud obecně myslelo
Zpět na článek