Výrobu pampeliškového medu si raději odpusťte. Účel osladit splní, ale jinak za moc nestojí
![](http://magazinplus.cz/content/images/5e/d8/5ed8ad6ea2bee-1278.jpg)
Převařené pampelišky bez vitaminů a řepný cukr - to je ten údajný "med" / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5e/d8/5ed8ad6f09a2b-1278.jpg)
K medu se ten pampeliškový blíží jen barvou a konzistencí / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5e/d8/5ed8ad6f1f64b-1278.jpg)
Nechte raději pampelišky jen vyluhovat ve vodě / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5e/d8/5ed8b879c7759-1278.jpg)
Pampeliškový med není tak prospěšný, jak myslíte / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/5e/d6/thumb_5ed6bf4cc4dff-1277.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5e/d2/thumb_5ed2bcf31aad8-1271.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5e/ce/thumb_5ecec8d67af1c-1272.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5e/cc/thumb_5ecc26ab58658-1273.jpg)
Zpět na článek