Na trhu je obrovský výběr přírodních i umělých cukrů. Málokdo se v nich však vyzná
Cukry jsou nejvíce variabilní složkou potravy / Shutterstock
Melasa je tmavý a hustý sirup, který je opět specifický svou vůní a chutí / Shutterstock
ed obsahuje vysoké množství vitaminů, minerálů a dalších látek, které prospívají lidskému zdraví / Shutterstock
Někdo nedá dopustit na umělá sladidla / Shutterstock
Výbornou přírodní variantou je stévie / Shutterstock
Další zajímavé články
Špatným skladováním můžete vejce zcela znehodnotit. Většina lidí dělá stejnou chybu
Nenechte se ovládat trémou. Poradíme, jak s ní skoncovat jednou pro vždy
Vybírejte šperky podle data narození. Poradíme, které se hodí právě k vám
Nedaří se vám uvařit rýži? Zkuste pár fíglů a bude naprosto dokonalá
Zpět na článek