Na trhu je obrovský výběr přírodních i umělých cukrů. Málokdo se v nich však vyzná
![](http://magazinplus.cz/content/images/5b/7a/5b7a66ffc5e19-537.jpg)
Cukry jsou nejvíce variabilní složkou potravy / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5b/7a/5b7a671caedcf-537.jpg)
Melasa je tmavý a hustý sirup, který je opět specifický svou vůní a chutí / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5b/7a/5b7a675cbeb25-537.jpg)
ed obsahuje vysoké množství vitaminů, minerálů a dalších látek, které prospívají lidskému zdraví / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5b/7a/5b7a677143957-537.jpg)
Někdo nedá dopustit na umělá sladidla / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5b/7a/5b7a679168ad7-537.jpg)
Výbornou přírodní variantou je stévie / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/5b/74/thumb_5b742d062cbfd-574.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5b/6e/thumb_5b6edaffa395b-571.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5b/6d/thumb_5b6d71005de3f-568.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5b/45/thumb_5b4524bd69532-531.jpg)
Zpět na článek