Cibule je královna kuchyně. Víte, jak správně používat jednotlivé barevné druhy?
Cibuli najdete prakticky na každé české zahrádce / Shutterstock
Podívali jsme se na jednotlivé barevné druhy cibule / Shutterstock
Jednotlivé druhy se liší nejen svým vzhledem, texturou či barvou, ale i chutí / Shutterstock
V kuchyni používáme i červenou a bílou cibuli / Shutterstock
Nejčastěji se u násd využívá žlutá cibule / Shutterstock
Červená cibule se hodí do salátů / Shutterstock
Bílá cibule se vyznačuje svou ostrostí / Shutterstock
Cibuli si pěstuje každý správný zahrádkář / Shutterstock
Ne nadarmo je cibule nazývána královnou kuchyně / Shutterstock
Bez cibule se žádná hospodyňka neobejde / Shutterstock
Krása nakonec: Květ cibule může posloužit ve váze jako velmi pěkná dekorace / Shutterstock
Další zajímavé články
Super tipy, jak se rychle zbavit kocoviny
Největší stravovací chyba, jakou můžete udělat. Malý hřích a vaše tukové buňky se zblázní!
Současná vedra a klimatizace? Kdy vám hrozí zavažné zdravotní problémy?
Klíšťovou encefalitidou se nemusíte nakazit jen od klíštěte. Kde číhá nebezpečí?
Zpět na článek