Vyrobte si vynikající domácí máslo. Potřebovat budete jen smetanu ke šlehání a 10 minut času
Máslo je od pradávna velmi oblíbenou potravinou, která slouží k pečení, vaření i smažení / Depositphotos
Domácí máslo vyrobíte pouze z jedné suroviny, a tím je poctivá smetana s obsahem tuku více jak 31 % / Internet
Máslo vyrobíte tak, že budete smetanu šlehat do té doby, než se začnou tvořit hrudky másla / Deposipthotos
Další zajímavé články
Vánoce jsou za dveřmi: Tipy, jak nevšedně zabalit dárky pod stromeček
Starověké obiloviny, které se vyplatí přidat do jídelníčku pro podporu zdravé výživy
Letošní podzim bude amazing
Amazing Places přicházejí s první video kampaní
Udělejte letos na svatého Martina dokonalé červené zelí. Inspirujte se trikem šéfkuchařů
Zpět na článek