Vysaďte si zapomenutou zeleninu, na které si naši předkové běžně pochutnávali
Ani křen už zahrádkáři tak často nepěstují, což je škoda / Depositphotos
Artyčok je teplomilná rostlina podobná bodláku / Depositphotos
Z rebarbory připravovaly naše baičky výborný koláč / Pixabay
Lebeda je považována za plevel, přitom je velmi chutná a zdravá / Depositphotos
Tuřín má chuť jako kedluben / Depositphotos
Další zajímavé články
Pokud přemýšlíte o stavbě bazénu, zbystřete. I v malém bazénu si díky novým technologiím zaplavete
Japonské sasanky jsou nenáročné na pěstování, přesto na každé zahradě udělají opravdu hodně parády
I na malé zahrádce oceníte pohodlný nábytek. Musíte se jen zaměřit na ten správný typ
Pěšiny a chodníčky dají vaší zahradě zcela nový rozměr a šmrnc
Zpět na článek