Zavřít galerii

Přehnali jste to se solí? Vaječné bílky, pečivo a další triky našich babiček, které zachrání jakékoli přesolené jídlo

Do přesoleného jídla přidejte nakrájené brambory, které do sebe vtáhnou slanost / Pixabay
Pokud jste přesolili polévku, pak vám nejlépe pomohou vaječné bílky / Pixabay
Slanost v krémových polévkách a omáčkách srazíte snadno pomocí smetany nebo bílého jogurtu / Pixabay
Další zajímavé články
Geniální způsoby, jak doma vyčistit zašlé stříbrné šperky a navrátit jim lesk
Nevyhazujte skořápky od vajíčka. Hodí se na vybělení prádla, k uvaření kovbojské kávy a dalším věcem
Vyrobte si vlastní nemrznoucí směs do ostřikovačů. Zvládnete to za pár minut a dost ušetříte
Jak snadno navrátit chuť i křupavost gumovým rohlíkům
Zpět na článek