Zavřít galerii

Sladká povidla: Vyrobte si výbornou švestkovou klasiku

Jejich užívání bylo hojnější v minulosti, ale nejen děti je stále milují / Depositphotos
K vaření švestkových povidel se používá pravá (domácí) švestka – oválné plody modravě fialové barvy, ojíněné, se žlutavou až nazelenalou dužninou, která se lehce odděluje od pecky / Depositphotos
Trvanlivá povidla představovala jeden z mála způsobů, jak dlouhodobě uchovávat ovoce / Depositphotos
Další zajímavé články
Nechte se inspirovat originálním využitím burčáku
Zázračná dýně - potravina, která vévodí podzimu
Zkuste letos višně zpracovat do úžasného likéru. Jeho příprava je snadná a chutná skvěle
Mlsáte rádi? Připravte si skvělý tvarohový dort s ovocem, který je hotový doslova za pár minut
Zpět na článek