Co se starým chlebem? Zkuste tuto výbornou chlebovou polévku podle Ládi Hrušky
Klasický pšeničný chleba s kmínem do české kuchyně zkrátka patří / Pixabay
Pečivo obecně není vhodné nakupovat do zásoby, protože velmi rychle tvrdne / Depositphotos
Starý tvrdý chleba je škoda vyhazovat, poslouží jako základ do chlebové polévky / Pixabay
Další zajímavé články
Jak připravit domácí přepuštěné máslo neboli Ghí a jej v kuchyni nejlépe využívat.
Jak na perfektně nadýchané lívance, které se vždy podaří. Stačí do těsta přidat hrnek perlivé vody
Připravte si luxusní vepřovou panenku podle receptu Pohlreicha. Tajemství spočívá v koření
Potěšte svého muže a připravte mu šťavnaté vepřové koleno na černém pivu podle receptu šéfkuchaře Pohlreicha
Zpět na článek