Jak připravit domácí přepuštěné máslo neboli Ghí a jej v kuchyni nejlépe využívat.
Ghí je využíváno jako přírodní lék v tradiční indické medicíně už po 6 tisíc let / Pixabay
Ghí je bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty. Navíc je vhodné pro lidi s alergií na laktózu či lepek. / Shutterstock
Příprava ghí je velmi jednoduchá, neboť spočívá v ohřívání klasického másla, během kterého se odebírá mléčná bílkovina / Pixabay
Další zajímavé články
Jak na perfektně nadýchané lívance, které se vždy podaří. Stačí do těsta přidat hrnek perlivé vody
Připravte si luxusní vepřovou panenku podle receptu Pohlreicha. Tajemství spočívá v koření
Potěšte svého muže a připravte mu šťavnaté vepřové koleno na černém pivu podle receptu šéfkuchaře Pohlreicha
Bleskově rychlý jogurtový dort bez mouky i cukru. Stačí s jogurtem smíchat dvě suroviny a můžete péct
Zpět na článek