Recept na dýňovou polévku s pórkem a pomerančovou šťávou podle šéfkuchaře Romana Pauluse
Pro přípravu dýňových polévek se nejčastěji využívá dýně hokaido / Pixabay
Přidáním pomerančové šťávy do dýňové polévky podpoříte její výraznou chuť / Pixabay
Na ozdobení dýňové polévky můžete použít například opražená dýňová semínka a kokosové mléko / Pixabay
Další zajímavé články
Švédský sypaný tvarohový koláč. Tento dokonale vláčný moučník zvládne každý do 10 minut
Skvělý trik Zdeňka Pohlreicha, jak udělat palačinky nadýchanější
Recept na krupicovou kaši podle Přemka Forejta, po které se budou všichni oblizovat
Výborný recept na langoše s jogurtem. Za pár minut budete mít skvělou večeři pro celou rodinu
Zpět na článek