Jak udělat dokonalý hovězí steak filet mignon, který bude chutnat lépe než v luxusní restauraci
Maso je potřeba nechat před přípravou odležet, aby bylo pokojové teploty / Depositphotos
Hovězí steak filet mignon chutná nejlépe jako medium rare, kdy střed masa zůstává růžový a šťavnatý / Pixabay
K hovězímu steaku se skvěle hodí lehká zeleninová příloha, například fazolky a nastrouhaná mrkev / Pixabay
Další zajímavé články
Recept na dýňovou polévku s pórkem a pomerančovou šťávou podle šéfkuchaře Romana Pauluse
Švédský sypaný tvarohový koláč. Tento dokonale vláčný moučník zvládne každý do 10 minut
Skvělý trik Zdeňka Pohlreicha, jak udělat palačinky nadýchanější
Recept na krupicovou kaši podle Přemka Forejta, po které se budou všichni oblizovat
Zpět na článek