Klíčky jsou vitaminovou bombou. Jaká semena klíčit na která si dát pozor?
Klíčky jsou doslova vitaminovou bombou / Depositphotos
Semínka řeřichy jsou ke klíčení nejjednodušší / Depositphotos
Klíčky mungo chutnají jako čerstvě vyloupaný hrášek / Depositphotos
Naklíčit si ale můžete i cizrnu, čočku nebo dokonce rýži / Depositphotos
Klíčky jsou velmi zdravým doplňkem stravy, který se hodí jak do studené kuchyně, tak k tepelné úpravě / Depositphotos
Naklíčená semena lze skladovat v ledničce / Depositphotos
Zdravá svačinka, která skvěle chutná / Depositphotos
Klíčky často najdete v asijské kuchyni / Depositphotos
Namočte semena přes noc, propláchněte, nechte okapat a těšte se na sklizeň / Depositphotos
Nepotřebujete speciální sklenici, vystačíte si i s plátýnkem a gumičkou / Depositphotos
Poslouží vám i cedník / Depositphotos
Další zajímavé články
Jidášovo ucho: Účinky na lidské zdraví jsou opravdu výjimečné
Nepodceňujte prvotní příznaky rakoviny prsu: Na co si dát pozor?
Barva jazyka prozradí, v jaké kondici jsou vaše orgány
Jak nakopnout metabolismus? Největší mýty a co opravdu funguje
Zpět na článek