Jak správně připravit rýži, aby obsahovala minimum škodlivých látek
![](http://magazinplus.cz/content/images/5a/a7/5aa7dd2631a92-400.jpg)
Vědci zjistili, že správným vařením můžete snížit množství arsenu v jedné porci o 80% / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5a/a7/5aa7dd263e0c9-400.jpg)
Terasy s rýží na Bali / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5a/a7/5aa7dd264571f-400.jpg)
Sběr rýže je tradiční obživa v Asii / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/5a/a7/5aa7dd264f2a4-400.jpg)
Sazenice rýže / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/a9/thumb_5aa951bcb4796-399.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/a9/thumb_5aa92a3f92f41-398.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/a6/thumb_5aa6982e17f98-397.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/a6/thumb_5aa686e5e753c-396.jpg)
Zpět na článek