Vitamin C: Jaké potraviny strčí citron s přehledem do kapsy? Budete překvapeni
Stogramová porce šípků obsahuje v průměru od 800 do 1200 mg kyseliny askorbové / Shutterstock
Na přední příčky patří i kiwi. Víte, že kiwi můžete velmi dobře pěstovat i v našich podmínkách? / Shutterstock
Jahody jsou rovněž cenným zdrojem vitamínu C / Shutterstock
Nejen ovoce, ale i zelenina je velmi bohatá na kyselinu askorbovou. Zvláště papriky / Shutterstock
Ve 100-gramové porci petrželky se ukrývá neuvěřitelných 130 mg / Shutterstock
Chilli papričky kromě vysokého obsahu vitaminu C podporují i spalování tuků / Shutterstock
Další zajímavé články
Zatočte s přicházející podzimní únavou
Znáte poslední banánovo skořicový hit? Jeho účinky na naše tělo vás ohromí
Zdravotní rizika plastů. Jak eliminovat jejich vliv na náš organismus
Pozor na nebezpečné střevní parazity! Jak poznáte, že jste se nakazili?
Zpět na článek