Pravda o celozrnném pečivu. Co si vlastně nosíme z obchodu domů?
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec449bc097-230.jpg)
Bílé pečivo se vyrábí z bílé mouky / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec469447cc-230.jpg)
Bílé pečivo je nejhorší varianta / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec4908ecf3-230.jpg)
Poznat v obchodě, o jaký se vlastně jedná chléb, je někdy pořádný oříšek / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec5d72c42e-230.jpg)
Když si chcete být jisti, co vlastně jíte, upečte si pečivo doma / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec66dc4221-230.jpg)
Upéct domácí chléb, není nic složitého / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec6819db34-230.jpg)
Vícezrnný chléb je nejlepší varianta / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/9e/599ec69a3c641-230.jpg)
Pečivo či chléb označené jako celozrnné, by mělo obsahovat alespoň 70% celozrnné mouky z celkového množství použité mouky / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/df/thumb_59df0fa546c41-271.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/df/thumb_59df14e4002c1-270.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/dc/thumb_59dccb546aba4-267.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/db/thumb_59dbaee4d0920-268.jpg)
Zpět na článek