Pravda o celozrnném pečivu. Co si vlastně nosíme z obchodu domů?
Bílé pečivo se vyrábí z bílé mouky / Shutterstock
Bílé pečivo je nejhorší varianta / Shutterstock
Poznat v obchodě, o jaký se vlastně jedná chléb, je někdy pořádný oříšek / Shutterstock
Když si chcete být jisti, co vlastně jíte, upečte si pečivo doma / Shutterstock
Upéct domácí chléb, není nic složitého / Shutterstock
Vícezrnný chléb je nejlepší varianta / Shutterstock
Pečivo či chléb označené jako celozrnné, by mělo obsahovat alespoň 70% celozrnné mouky z celkového množství použité mouky / Shutterstock
Další zajímavé články
Podívali jsme se na zoubek největším mýtům o detoxikaci a zjistili překvapující věci
Trápí vás zvýšený cholesterol? Možná máte nedostatek vzácného vitamínu
Výborný domácí lék, který je dnes zcela zbytečně zatracován
Jste malátní a bledí? Schází vám důležitý prvek, který si tělo neumí samo vyrobit
Zpět na článek