Zavřít galerii

Oblíbená potravina se špatnou pověstí. Po tomto zjištění si ji na talíř už nedáte

Červené maso by mělo být konzumováno jen dvakrát, maximálně třikrát týdně / Shutterstock
Masožravci by se měli mít na pozoru / Shutterstock
Patříte k lidem, kteří si dopřávají červené maso každý den? Neděláte dobře / Shutterstock
O škodlivosti grilování toho bylo napsáno mnoho / Shutterstock
Uzeniny jsou vyloženě nezdravé. Osahují dusitany a sodík, které organismus zatěžují / Shutterstock
Ani hovězí ani vepřové / Shutterstock
Milujete šťavnaté steaky? Pozor na příliš častou konzumaci / Shutterstock
Češi si v drtivé většině nedokážou představit, že by se měli vzdát masa a pokrmů z něj / Shutterstock
Červené maso by mělo mít pěknou barvu, nesmí zapáchat a nemělo by být na povrchu slizké / Shutterstock
Světová zdravotnická organizace doporučuje zařazení červeného masa do jídelníčku 2x týdně / Shutterstock
Další zajímavé články
Chilli papričky ovlivňují náš život víc, než jsme si mysleli
Konec se zažitým tvrzením, kterému každý věří. Jak je to v létě s příjmem tuků?
Pravda o ovoci, kterou nechce nikdo slyšet!
Připravte si nápoj k dokonalému uvolnění těla před spaním. Ráno se budete cítit jako znovuzrození
Zpět na článek