Jíst podle barev se vyplatí. Co která barva dokáže a jaký mají vliv na náš organismus
Dle studí mohou červené potraviny pomoci zabránit některým druhům rakoviny / Pexels
Obzvlášť brukvovitá zelenina může snižovat riziko rakoviny srdečních chorob / Pexels
Fialová a modrá barva může snížit riziko neurologických poruch a zlepšit funkci mozku / Pexels
Další zajímavé články
Poznejte silného konkurenta zázvoru. Jeho kořen je nabitý blahodárnými látkami
Čistý jazyk vás zbaví zapáchajícího dechu a zvýrazní vnímání chutí. Čistit byste si ho měli každý den
Zásady práce s drůbežím masem. Kvůli časté chybě můžete ohrozit své zdraví
Jak na dobré ráno. Necvičte, lepší je protahovat se jako kočka. Odstraníte napětí z těla a zlepšíte krevní oběh
Zpět na článek