Potravina, kterou najdete v každé kuchyni, vám pomůže zatočit s podzimním nachlazením
Pro srdce je cibule dokonce prospěšnější než červené víno, které se dosud tolik doporučovalo / Shutterstock
Cibulový čaj je již klasikou / Shutterstock
Přidat můžete i česnek. Účinky sirupu tím umocníte. / Shutterstock
Sirup se doporučuje užívat po lžičkách, popřípadě si ho můžete přidat do čaje / Shutterstock
Cibulový sirup je roky prověřený domácí lék / Shutterstock
Cibule je jemné antibiotikum i zásobárna vitaminů / Pixabay
Další zajímavé články
Vyhněte se potravinám, které zdraví opravdu škodí. Jejich konzumace se na našem těle dříve či později projeví
Alzheimerova choroba hrozí už i třicátníkům. Její nástup dokáží prozradit dva orgány
Na bradavice zabírají i přírodní prostředky, které máme běžně doma. Poradíme vám jaké
Sklizeň různých druhů dýní začíná. Objevte jejich skvělé účinky na zdraví
Zpět na článek