Nejčastější chyby při skladování a podávání sýrů. Neděláte je také?
Před servírováním je vhodné sýr nechat alespoň 15 minut ohřát na pokojovou teplotu / Shutterstock
Tvrdý sýr si žádá jiné skladování než měkký sýr / Shutterstock
K sýrům jsou vynikající olivy či hroznové víno / Shutterstock
Měkký sýr má nejkratší dobu trvanlivosti a je nejchoulostivější / Shutterstock
Pokud nechcete jinou plíseň, než tu, která má na sýru být, nebalte ho do fólie / Pixabay
Další zajímavé články
I zdravá strava může škodit. Jaké nepříjemnosti vás mohou při její konzumaci potkat?
Nebezpečné onemocnění, které si můžete přivézt z dovolené. Jak poznáte, že jste se nakazili právě vy?
Deset zajímavostí o jahodách, které jste určitě nevěděli
Nebezpečné látky v šamponech na vlasy. Jak škodí našemu tělu?
Zpět na článek